Participarea la cea de-a 74-a sesiune a Comitetului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Copenhaga, Danemarca, 29-31 octombrie 2024
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Finalizarea cursurilor de Baby- sitter și Îngrijitoare bătrâni la domiciliu în județul Vrancea

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 29 Mai 2015

banda sigle femin

FINALIZARE CURSURI BABY SITTER SI INGRIJITOARE BATRANI LA DOMICILIU IN JUDETUL VRANCEA

29.05.2015

în cadrul proiectului

“Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN”

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, beneficiar al proiectului “Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar,  pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729, a organizat in data de 21 mai 2015 pentru 50 de persoane din grupul tinta din judetul Vrancea, examenele de finalizare la cursurile de calificare de Baby sitter si Ingrijitoare batrani la domiciliu.

Pe parcursul celor 360 de ore de curs, sustinute pe o perioada de 4 luni de zile, cele 50 femei inscrise in grupul tinta au beneficiat de pregatire teoretica si practica, in calificarile de Baby sitter si Ingrijitoare batrani la domiciliu.

Cursurile desfasurate in judetul Vrancea, s-au finalizat cu succes prin absolvirea examenului de calificare, media generală obtinuta de cele 2 grupe fiind de 9.82 si o rata de promovabilitate de 100%.

Participantele de la grupa de Baby sitter si de Ingrijitoare batrani la domiciliu, vor primi diplome recunoscute la nivel national si european, eliberate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) si vor beneficia de o subventie in valoare de 1.068 lei.

In cadrul acestui proiect, participantele au avut oportunitatea de a participa GRATUIT la programele de formare continua, obtinand la final o calificare complementara profesiei, pe care o pot fructifica la locul de munca actual sau la un nou loc de munca.

Ca urmare a competentelor dobandite, femeile din grupul tinta au sanse mai mari de integrare socio-profesionala, mobilitate pe piata muncii si posibilitate de a obtine venituri suplimentare.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055;

www.oamr.ro; www.femin.ro, OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Cheptanaru, Expert informare si promovare

Contract POSDRU/144/6.3/S/128729: „Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii – FEMIN” Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!”Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”
Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.