Proiect SOFT SKILLS | Selecția grupului țintă pentru seriile 5 și 6 | Dosarele de înscriere se vor transmite începând cu data de 22 iulie 2024, ora 8:00
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Procedurile de practică, aprobate de Ministerul Sănătății

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 17 Septembrie 2012

Procedurile de practică propuse Ministerului Sănătății de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România au fost aprobate de minister și sunt în dezbatere publică.

Pachetul de proceduri a fost în dezbatere publică până pe data de 13 ianuarie, iar pe 3 februarie ar trebui emis Ordinul de Ministru.

În Ordinul de ministru pentru aprobarea procedurilor de practică pentru asistenţi medicali generalişti şi moaşe postat pe site se arată la art. 2 că:
Direcţia Asistenţă Medicală din cadrul Ministerului Sănătăţii, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti şi unităţile sanitare publice şi private vor aduce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.