Proiect SOFT SKILLS | Selecția grupului țintă pentru seriile 5 și 6 | Dosarele de înscriere se vor transmite începând cu data de 22 iulie 2024, ora 8:00
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Registered Professional Nurse – Post disponibil in cadrul Ambasadei SUA (deschis pana la data de 29 aprilie 2015)

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 24 Aprilie 2015

Ambasada SUA la Bucuresti cauta un Asistent Medical pentru sectia medicala a ambasadei, posesor al unei diplome de Asistent Medical (absolvent de colegiu sau de facultate in domeniu).

Asistentul Medical va  furniza servicii medicale personalului american si roman al Ambasadei si va fi sub directa supraveghere a FSMP (Foreign Service Medical Practitioner).

Angajarea este conform legislatiei romanesti in vigoare, cu un program de 8 ore/zi, de luni pana vineri. In situatii de urgenta se poate lucra peste program, iar orele suplimentare se platesc.

Salariul brut: 6471 lei/luna. Salariul net (dupa plata contributiilor sociale: sanatate, somaj si pensie si a impozitului pe venit):  4555 lei/luna.

Cerinte obligatorii: diploma de calificare ca si asistent medical (absolvent de colegiu medical sau de facultate), cunoasterea fluenta a limbii engleze, cel putin doi ani de experienta ca asistent medical intr-un spital, certificare in acordarea de prim ajutor in situatii de urgenta, experienta in activitati de prevenire a bolii si promovare a unui mod de viata sanatatos, abilitati de a lucra cu computerul (MS Office, Excel).

Indatoriri si responsabilitati:

  •  Evaluarea si aprecierea starii de sanatate a pacientilor (istoric, observare, examinare fizica, masurari in vederea stabilirii diagnosticului)
  • Furnizare tratament medical (apreciere, diagnostic, plan tratament, interventie, evaluare, educare)
  •  Educarea pacientilor inspre prevenire si tratarea bolilor
  • Proceduri de asistenta medicala (spalarea ranilor, spalarea urechii, administrare medicamente, plasare cateter, luare de sange, etc.) si notare proceduri in recordul medical al pacientului
  • Mentinerea Standardelor de Protocol de asistenta medicala si actualizarea lor anuala impreuna cu supervizorul american al sectiei medicale
  • Furnizarea de servicii medicale bazate pe evidenta conform standardelor de ingrijire medicala, respectarea tuturor legilor americane care se aplica pacientului si respectarea regulamentelor medicale
  • Mentinerea unui dosar medical la zi pentru toti pacientii cabinetului medical al ambasadei
  • Distribuirea de medicamente conform protocolului aprobat de medic
  • Acordarea primului ajutor si a tratamentului de urgenta angajatilor ambasadei care se simt rau sau care sunt raniti, in oricare din locatiile Ambasadei SUA, dupa caz
  • Recomandare, trimitere la spital, coordinarea si monitorizarea ingrijirii primite la spital
  • Vizitarea pacientilor la domiciliu sau in spital, dupa caz, pentru a monitoriza starea de sanatate si a evalua ingrijirea primita
  • Mentinerea contactului cu pacientii dupa terminarea perioadei de spitalizare
  • Vaccinarea pacientilor adulti si a copiilor si mentinerea evidentei de vaccinare a fiecarui pacient
  • Servicii de laborator
  •  Servicii administrative
  • disponibilitate de a lucra dupa orele de program, in situatii de urgenta

–          si alte indatoriri, conform Fisei Postului (Position Description). Fisa postului poate fi furnizata prin email, la cerere.

 Asistentul medical trebuie sa isi mentina o licenta activa de practica medicala pe toata perioada cat este angajat al Ambasadei SUA, conform legislatiei in vigoare.

Mai multe informatii despre postul de “Registered Professional Nurse”, precum si formularul ce trebuie trimis (DS-0174) conform instructiunilor din anunt, gasiti la link-ul urmator:

    http://romania.usembassy.gov/embassy/employment.html

 Formularul DS-174 de pe site-ul ambasadei trebuie completat on-line in limba engleza si trimis la adresa de email specificata in anunt, pana la data de 29 aprilie 2015 inclusiv.

 Pentru mai multe detalii despre post si despre cum sa aplicati, va rugam sa ma contactati telefonic la nr: 021/200-3567 sau la adresa de email: soareld@state.gov

VACANCY ANNOUNCEMENT NUMBER 27/2015 JOB AD-Nurse-no 27-April, 2015

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.