Single Blog Title

This is a single blog caption
27
Oct

Alătură-te nouă la Summit-ul WISH 2020!

Folosește codul NursingNow2020 pentru a beneficia de acces gratuit la  Summit-ul WISH

ÎNSCRIERI DESCHISE PENTRU WISH 2020

Sănătatea globală este în centrul atenției mai mult ca oricând. Niciodată nu a fost mai mare nevoie să lucrăm împreună pentru abordarea problemelor majore de sănătate.

Este deschisă înscrierea pentru a 5-a reuniune a inițiativei bienale de sănătate globală, Summitul de Inovație Mondială pentru Sănătate  (WISH), iar anul acesta WISH va fi diferit. În perioada 15-19 noiembrie WISH 2020 va reuni virtual lideri în domeniul îngrijirilor de sănătate, practicieni, cercetători și inovatori  din domeniul săntății, pentru diseminarea și dezbaterea conținutului bazat pe dovezi și pentru prezentarea inovațiilor din domeniul sănătății, într-un format virtual 3D unic,  extrem de interactiv.

Pentru a beneficia de acces gratuit la  Summit-ul WISH , folosiți codul  NursingNow2020

Înscrie-te aici pentru a-ți rezerva un loc.

TEME PRINCIPALE  

În centrul summit-ului de anul acesta se vor afla discuțiile pe teme ce reprezintă problemele de sănătate urgente de la nivel global, inclusiv  COVID-19.

10 subiecte ale dezbaterii din acest an se axează pe rapoarte produse în parteneriat cu Imperial College Londra, și cu noii parternei  WISH din acest an, BMJ.


SESIUNI NURSING NOW

  • În data de 19 noiembrie, Dr. Barbara Stilwell, Director Executiv Nursing Now va conduce o sesiune pentru a dezbate sănătatea mintală și  adaptarea lucrătorilor din prima linie. 
  • Un grup de asistenți medicali tineri Nursing Now vor conduce o dezbatere de grup pe tema rolului asistenților medicali tineri în susținerea sănătății globale.  

Leave a Reply